Lajme

Colors: Purple Color

Këshilli Bashkiak i Durrësit ka miratuar listën me 660 familje të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, të cilat përfitojnë subvencionim qiraje.

Vendimi është marrë në mbledhjen urgjente të këshillit, që kishte vetëm një pikë në rendin e ditës: miratimin e listës paraprake të familjeve të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, të cilat do të përfitojnë nga subvencionimi i qirasë.

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla i shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë Lorenc Tosku dhe deputeti Florenc Spaho ishte në qytetin e Peqinit, pranë disa prej familjeve të prekura nga tërmeti i mëngjesit të 26 nëntorit, të cilat janë strehuar përkohësisht në çadra.

Zëvendministrja e Brendshme, Rovena Voda, bën bilancin paraprak të punës së institucioneve publike për adresimin e pasojave të tërmetit, në ditën e 13 pas tërmetit katastrofik të 26 nëntorit.

Zv.ministrja bën me dije se deri më tani janë prishur 27 objekte në Durrës, 10 në Thumanë dhe 2 në Krujë, ndërsa publikon dhe numrin e të gjitha banesave të verifikuara.

Flash Lajme

Më të lexuarat