Lajme

Colors: Purple Color

Këshilli i Bashkimit Evropian nuk ka arritur në një vendim të unifikuar për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Ndërsa pyetjes, në lidhje me faktin, se nëse BE nuk pranon të hapë negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, a rrezikojnë këto vende të përfshihen në krizë të thellë politike, komisioneri Hahn i është përgjigjur senuk përjashtohet mundësia se ky vendim mund të nxisë dinamika të brendshme, por unë dua t’i nxisë të gjithë që të jenë të angazhuar e të fokusuar e të mos dorëzohen ka thënë ai ndër të tjera.

Flash Lajme