Lajme

Colors: Purple Color

Protesta e opozitës për më shumë se 60 minuta ka vijuar të jetë paqësore dhe pa incidentet, krahasuar me protestat e mëparshme.

Sakaq, kreu i PD, Lulzim Basha i ka bërë thirrje protestuesve që me telefona ndezur ta ndjekin drejt parlamentit, si mesazh për ndezjen e shpresës.

Në një korrespondencë për gazetën “Shekulli”, diplomati dhe studiuesi i njohur Kurt Bassuener, thekson rolin që ka Gjermania për ecurinë e Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Bassuener, themelues i Institutit për Politikat Demokratike në Sarajevë, është i vetëdijshëm se Shqipëria ka filluar të implementojë disa nga reformat e kërkuara nga ana e Bashkimit Evropian, por çështja e zgjerimit të Bashkimit Evropian është një proces shumë i rëndësishëm dhe atje parimet dhe vlerat a arritura ose jo nga Shqipëria, do të merren parasysh.

Flash Lajme