Lajme

Colors: Purple Color

Xhesian Shazimani

Institucioni i profilizuar në Shqipëri i analizës politike, i monitorimit të institucioneve politike dhe raportimit, ose siç njihet me emrin Instituti i Studimeve Politik (ISP), në 9 nëntor të këtij viti ka publikuar një vëzhgim, që ka të bëj me deputet që flasin në emër të grupeve dhe përzgjidhen si sponsor politik.

Apeli i përbashkët pas një vit diskutimesh. “I bëjmë thirrje Kuvendit që, në rast se qeveria nuk i tërheq këto projektligje, t’i rrëzojë ato menjëherë”

Neritan  Gjergo

Në një raport të gjatë zyra e OSBE-së në Vjenë, i ka sugjeruar kryeministrit shqiptar, Edi Rama, që të rishohë disa pika të “Ligjit të për Komunikimet Elektronike”, që bien ndesh me standardet ndërkombëtare të lirisë së shprehjes.

Flash Lajme

Më të lexuarat