Lajme

Colors: Purple Color

Nga Luçiano Boçi

Pas Skënderbeut, Supermenit, Mrikës, Gjigandit etj, na doli që në kabinetin e Rilindjes, na militoka dhe Doruntina e legjendës së besës.

Shahini sapo e ka marrë lavdën e programuar me kujdes, ka nxituar që lajmin ta zbulojë vetë e para.

Nga Luçiano Boçi

Pas Skënderbeut, Supermenit, Mrikës, Gjigandit etj, na doli që në kabinetin e Rilindjes, na militoka dhe Doruntina e legjendës së besës.

Shahini sapo e ka marrë lavdën e programuar me kujdes, ka nxituar që lajmin ta zbulojë vetë e para.

“Nuk e falim kurrë një akt të tillë. Ai njeri i dehur i shkatërroi jetën djalin tonë përgjithmonë. Përgjigja e vetme është burgu!”

Ka dhimbje dhe zemërim, në fjalën e prindit të foshnjes shqiptare 15 muajshme që u godit rëndë nga një kamion pak pas orës 17:00 në qëndër të Marostica, Itali, shkruan sot shtypi italian.

Nga Luçiano Boçi

Pas Skënderbeut, Supermenit, Mrikës, Gjigandit etj, na doli që në kabinetin e Rilindjes, na militoka dhe Doruntina e legjendës së besës.

Shahini sapo e ka marrë lavdën e programuar me kujdes, ka nxituar që lajmin ta zbulojë vetë e para.

Flash Lajme