Lajme

Colors: Purple Color

Një ankesë kundër qeverisë shqiptare u dërgua dje në Sekretariatin e Komunitetit të Energjisë në Vjenë. EcoAlbania, RiverWatch dhe EuroNatur, tre organizata që drejtojnë fushatën për mbrojtjen e lumit Vjosa në Shqipëri, kanë adresuar shqetësimin e tyre se procedurat për projektet e hidrocentraleve Kalivaç dhe Poçem nuk janë kryer në përputhje me rregullat e Komunitetit të Energjisë

Flash Lajme