Lajme

Colors: Purple Color

Kolona të gjata mbi një kilometër

Kolona të gjata mbi një kilometër

Pritjet e gjata afro gjashtë orë në pikat kufitare me Serbinë po vazhdojnë edhe sot. Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar të Ministrisë së Punëve të Brendshme, në pikëkalimin kufitar Merdare pritja për të dalë nga Kosova është 6 orë derisa kolona është e gjatë mbi 1 kilometër.

Ish ushtari i UÇK-së Tomor Morina mbrëmë në vendlindjen e tij në Gjakovë është pritur si hero me daulle dhe dajre, raportojnë mediat në Kosovë.

Ai dje u lirua nga Shutka në Shkup, pas ndalimit më 24 korrik në vendkalimin kufitar Bllacë, për shkak të kërkimit nga Interpoli, por me kërkesën e bërë nga Beogradi.

Flash Lajme