Lajme

Colors: Purple Color

Nuk raportohet për të arrestuar

Nuk raportohet për të arrestuar

Pas një pune operativo-hetimore, Njësia e Hetimeve të Drejtorisë Rajonale të Policisë Kufitare “Perëndimi” në Gjakovë, në bashkëpunim me njësitë tjera të Drejtorisë Rajonale në Gjakovë, sot kanë realizuar operacionin policor “Armët” në Fshej të Gjakovës.

Kosova ka rritur në një udhëkryq të rëndësishëm pas fitores së papritur të partisë udhëheqëse opozitare në zgjedhjet e 6 tetorit, e cila ka premtuar se do të zbatojë reformë të thellë të institucioneve dhe se do të përshpejtojë procesin në drejtim të eurointegrimeve, thuhet në tekstin e Qendrës për Analizë të Politikës Europiane (CEPA) në Uashington.

Me këtë rast Thaçi ka falënderuar  komandantin për bashkëpunimin

Me këtë rast Thaçi ka falënderuar  komandantin për bashkëpunimin

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekoruar sot komandantin e Njësisë së Specializuar Multinacionale të KFOR-it, kolonelin Ruggiero Capodivento nga Italia, për rolin e tij në forcimin e sigurisë dhe të rendit e ligjit në Kosovë.

Flash Lajme