Lajme

Colors: Purple Color

Ejup Berisha

Të nderuar politikan mos na shitni pordhë për parfume

Mjaft më me patriotizmin e zbraźët dhe të pa fre.Ju lutemi mos na tregoni se si bëhet politika se disa prej nesh e dimë më mirè se ju këtë gjë.Mirëpo dallimi mes juve qè për momentin jeni nē politikë e skeni haber tè bèni politikë dhe neve që jemi jashta saj dhe e njohim shumè mirë atë është si nata me ditën.

Në prag të votimit përfundimtar të Marrëveshjes së Prespës në Kuvendin e Maqedonisë, është tensionuar mjaft situata në Shkup. Nacionalistët maqedonas kanë filluar protesta të reja, madje duke kërkuar nga presidenti Gjorge Ivanov të shpallë gjendje lufte dhe të nxjerrë policinë në rrugë, transmeton Gazeta Lajm.

Shkruan Prof. Ilire Dauti

Ju, që sot po hiqeni se jeni pro NATO dhe BE, deri në atë masë saqë edhe amandamente nuk paraqitet ne kuvend me arsyetimin se mos po e dëmtoni procesin e integrimeve, a nuk jeni po të njëjtit që në vitin 2014, së bashku me partnerin tuaj të asaj kohe nënshkruajtët në Rusi, marrëveshjen me “Gazpromin” rus, me të cilën parashihej që Maqedonia të furnizohej me gaz nga “Rjedha e Jugut” që do kalonte nëpër Bullgari e Sërbi, që kontestohej fuqishëm nga Bashkësia Evropiane e Energjetikes, që përveç që ishte në kundërshtim me interesat gjeopolitike të SHBA-së dhe BE ishte edhe me kosto më të lartë për qytetarët.

Flash Lajme