Lajme

Colors: Purple Color

UP me aktivitet të veçantë për maturantë

UP me aktivitet të veçantë për maturantë

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka bërë hapjen zyrtare të aktivitetit “Ditët e Orientimit për Maturantë”, që ka për qëllim njohjen e maturantëve për së afërmi me mundësitë e studimeve në UP.

Kundërshtohen ligjet për racionalizimin  dhe vendosjen e vijave llogaridhënës

Kundërshtohen ligjet për racionalizimin  dhe vendosjen e vijave llogaridhënës

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale edhe përmes një debati e kanë kundërshtuar projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që kanë te bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave të kuqe llogaridhënës për Agjencisë e Pavarura, i cili parasheh që KPMM të shkrihet në Shërbimin Gjeologjik të Kosovës.

Flash Lajme