Lajme

Colors: Purple Color

Një aksident fatal ka ndodhur sonte në rrugën rajonale Tetovë – Bërvenicë, ku për pasojë ka humbur jetën një person.

Komandanti i zjarrfiksave thekson se aksidenti ka ndodhur diku rreth orës 20, mes dy makinave ndërsa fatale ka qenë për shoferin tek makina e tipit BMW i cili ka ndërruar jetë në vendin e ngjarjes, percjell Fakte.

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi i mllefosur me Qeverinë, ka theksuar se kishat po i ndërton shteti, ndërsa xhamitë po i ndërtojnë vetë besimtarët musliman. Ai theksoi se nuk do të lejojë që Qeveritë të diskriminojnë shqiptarët, dhe se ato do të marrin dënimin e merituar në rast se e bëjnë këtë.

Edhe pse shumë herë kemi apeluar deri tek qytetarët tanë që mos të përdorin mjete piroteknike dhe të jenë shumë të kujdesshëm por prapë dikush nuk po përfill apelet tona kështu që vjen deri te më keqja siç është ky zjarr në fshatin Poroj ku i tërë ushqimi i bagëtisë i digjet dhe i bëhet dëm i konsiderueshëm material, prandaj apelojmë në ndërgjegje tek qytetarët në mos përdorim të këtyre mjeteve.

Flash Lajme