Lajme

Colors: Purple Color

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, edhe ate nën masat e izolimit dhe orës policore.

Pas një zënke midis dy fqinjëve, ngjarja ka eskaluar pasi që njëri nga fqinjët ka marrë benzinës dhe ia ka hudhur në trup fqiut të tij, duke i vënë më pas flakën.

Lideri i partisë opozitare të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, i cili është në vetizolim, përmes një video ka kritikuar politikat e qeverisë në Maqedoni.

Hristijan Mickoski nga vetizolimi theksoi se ne po ndeshim një periudhë vërtet sfiduese në aspektin ekonomik, por jo vetëm tani në këtë 2020, por edhe vitet që pasojnë pas vitit 2020.

Flash Lajme

Më të lexuarat