Lajme

Colors: Purple Color

Me datën 6 dhjetor 2019 nga pikëkalimi kufitar në Glloboçicë njësitet policore kanë marrë informatë për një rast dyshimi për “falsifikimin e parasë”, ku të dyshuarit tashmë të arrestuar janë ndaluar nga Policia Kufitare, të cilët gjatë kontrollit në veturën e të dyshuarve kanë gjetur të fshehura kartëmonedha të falsifikuara.

Në qytetin bregdetar zymtësia e pak ditëve më parë, duket se i ka lënë vendin festës dhe magjisë që kjo periudhë e vitit ofron.

Fëmijë të lumtur dhe prindërit e tyre që i shoqërojnë në sheshet e zbukuruara, foto pranë pemës së Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, janë tabloja që ofron mbrëmjen e këtij dhjetori qyteti bregdetar.

Flash Lajme