Lajme

Colors: Purple Color

"Pajisjet forenzike sot iu dorëzuan policisë kosovare nga udhëheqësi i projektit gjeneral Gennaro Capoluongo"

“Pajisjet forenzike sot iu dorëzuan policisë kosovare nga udhëheqësi i projektit gjeneral Gennaro Capoluongo”

Policia e Kosovës si një nga autoritetet kryesore të zbatimit të ligjit në vend me përkushtimin dhe angazhimet e saj ka treguar një performancë afirmative dhe një bashkëpunim të shkëlqyer edhe në kuadër të projektit IPA 2017 “Luftimin e Krimeve Serioze në Ballkanin Perëndimor”.

Megjithatë, Gashi si avokat i angazhuar për rastin “Dehari”, thotë për KosovaPress se është informuar nga vetë instituti në Lozanë se autopsia është kryer pak ditë para zgjedhjeve të jashtëzakonshme të 6 tetorit, mirëpo autorizimin e rezultateve të saj, i është thënë se e ka institucioni që e ka përcjellë kërkesën, pra Ministria e Drejtësisë.

Flash Lajme