Lajme

Colors: Purple Color

Haradinaj takon përfaqësuesit e komunitetit egjiptian

Haradinaj takon përfaqësuesit e komunitetit egjiptian

Kryeministri Ramush Haradinaj, sot ka pritur në takim përfaqësuesit e komunitetit egjiptian, të kryesuar nga zëvendësministrat Artan Berisha dhe Bashkim Krasniqi, me të cilët ka biseduar për mundësinë e rritjes së bashkëpunimit, pozitës së tyre në shoqëri dhe përfaqësimit në institucionet e vendit.

Dy dekada pas përfundimit të luftës, Kosova po vazhdon të përballet me një nivel mjaft të lartë të papunësisë.

Sipas të dhënave të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK), papunësia gjatë vitit të kaluar ka kapur shifrën rreth 30 për qind.

Është publikuar renditja e re e FIFA-s për muajin qershor, me Kosovën që vazhdon të fitojë pozicione të reja.

‘Dardanët’ nga pozita e 127 ka arritur të fitojë gjashtë pozita të reja, duke u renditur në vendin 121.Kjo është renditja më e mirë për Kosovën në historinë e re të saj si anëtare e FIFA-s.

Krahasuar me 5 vjet më parë, gratë martohen relativisht rreth dy vjet më të mëdha.

Më shumë shqiptarë i thanë “po” njëri-tjetrit gjatë vitit 2018. Sipas një publikimi të fundit të INSTAT, “Gratë dhe Burrat në vitin 2019” rezulton se kanë lidhur martesë 23 mijë e 104 çifte, rreth 2% më shumë se një vit më parë, ku numri i martesave ishte 22,641.

Flash Lajme