Lajme

Colors: Purple Color

Mirëpo, kjo grevë po shihet si e papranueshme nga prindërit dhe nga njohësit e fushës së arsimit, të cilët thotë se nga greva po dëmtohen vetëm nxënësit.

Sanije Bajrami është nënë e dy fëmijëve të cilët vijojnë mësimin në kryeqytet dhe thotë se greva po i dëmton fëmijët.

Haradinaj falënderoi ambasadorin për kontributin

Haradinaj falënderoi ambasadorin për kontributin

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj sot ka pritur në takim lamtumirës ambasadorin e Italisë, Piero Cristoforo Sardi.

Në këtë takim Haradinaj ka falënderuar ambasadorin Sardi për kontributin e dhënë gjatë shërbimit dhe angazhimin e shkëlqyeshëm në Kosovë.

Kjo qendër e masazhit nuk posedonte dokumentacionin e nevojshëm siç janë mungesa e çmimeve, librezës sanitare, pëlqimi minimal-teknik dhe i kushteve higjienike-sanitare.

Nga shkaqet e lartpërmendura dhe dyshimet për zhvillimin e dukurive amorale është mbyllur kjo qendër dhe ndaj saj ka nisur procedura hetimore e gjyqësore në zbardhjen e gjithë rrethanës së rastit.

Alberto Espina tha sot se ata kishin gjetur mbetjet e disa prej 38 pasagjerëve që ishin në aeroplan kur u ngrit nga pjesa më jugore e Kilit.

Një aeroplan ushtarak C-130 Hercules me 38 pasagjerë dhe ekuipazh u nis pasditen e së hënës nga baza Punta Arenas në jugun e largët të Kilit për një fluturim të planifikuar mirëmbajtjeje drejt një baze kiliane në Antarktidë.

Flash Lajme