Shqipëri

Colors: Purple Color

Eksperti i ekonomisë, Selami Xhepa, kritikon qasjen e qeverisë së majtë të kryeministrit Edi Rama për të dhënë të gjitha shërbimet me PPP.

I ftuar në RTV Ora, ai thotë se këtu vlen shprehja e famshme e Ramës “Nuk keni parë gjë akoma.

Eksperti i ekonomisë, Selami Xhepa, gjykon se qeveria nuk kishte asnjë ngut për të dhënë me koncesion kontrollin e pompave që furnizojnë qytetarët me karburant.

I ftuar në RTV Ora, Xhepa thotë se përveçse vendimi është në kundërshtim me vendimin e gjykatës për pezullimin e tenderit, nuk ka pasur asnjë ankesë rreth shërbimit që deri sot është ofruar nga Entet Publike.

Gazetari Mentor Kikia i ftuar në emisionin “Arena” në RTV Ora u shpreh se plazhet shqiptare janë zaptuar nga bizneset private dhe nuk kanë mbetur më plazhe publike.

Mentor Kikia: Ai që do të bëjë biznes, merr sipërfaqen që i takon, paguan taksa, por kjo nuk do të thotë që duhet të përjashtohet nga e drejta për të bërë plazh edhe ai që nuk i ka ato 5 euro.

Flash Lajme