Shqipëri

Colors: Purple Color

Në janar nisi shpërndarja e bonusit të bebes por lindjet vijojnë që të pakësohen në Shqipëri. Gjatë periudhës korrik-shtator në vend ka pasur rreth 10 % më lindje, nëse e krahasojmë me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Harry Bajraktari, veprimtari dhe biznesmeni i njohur nga Kosova që jeton në Amerikë, në një shkrim të gjatë në gazetën Illyria, e ka këshilluar kryeministrin e Shqipërisë që të mos i bëjë presion Kosovës që të bëhet pjesë e minishengenit të iniciuar nga Serbia por ta kuptojë se është një projekt i keq, shkruan Bota sot.

Ish-kryeministri, Sali Berisha e ka cilësuar si një akt që del jashtë çdo lloj standardi betimin te noterja të Arta Vorpsit. I ftuar në “Abcnews”, gjatë një interviste me gazetaren, Mirela Milori, thase nëse Vorpsit e ka bërë vetë këtë akt është dy herë më keq sesa mund t’ia kishte diktuar kryeministri Edi Rama për “të poshtëruar presidencën”.

Flash Lajme