Shqipëri

Colors: Purple Color

Të qënurit një turmë pa kokë natyrisht që ka avantazhet e veta. Një ndër to, në kushtet e një pseudo demokracie shqiptare, është dhe ruajtja e integritetit fizik të protestuesve dhe në fund te të fundit dhe vazhdimësia e protestës.

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë thirrje sot që shqiptarët ti bashkohen protestës studentore të datës 7 janar që pritet të zhvillohet para kryeministrisë.

‘Bashkohuni me studentët, ditën e hënë, 7 janar, ora 10:00 para Kryeministrisë!’, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha.Studentët i ndërprenë protestat për shkak të pushimeve, ndërsa të hënën pritet të mblidhen të gjithë sërish tek kryeministria.

Flash Lajme