Shqipëri

Colors: Purple Color

Ish-deputeti i LSI-së, Endrit Braimllari, përmes një postimi në rrjetet sociale, është shprehur se qeveria Edi Ramës është ilegjitime.

Më tej, Braimllari shkruan se “Me mungesën e funksionimit te institucioneve, Parlamentit, Gjykates se Larte dhe asaj Kushtetuese, Edi Rama vetem thellon me tej paligjshmerine e tij duke e dorezuar vendin tek nje grup i ngushte oligarkesh te cilet drejtojne çdo gje ne kete vend”

Qytetarët e Kombinatit do t’i marrin më shpejt dhe më afër shërbimet e kërkuara. Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim me qeverinë shqiptare dhe me mbështetjen financiare të UNDP, ka hapur Qendrën e Integruar ADISA në zonën e Kombinatit, e cila ofron mbi 368 shërbime publike, përfshirë edhe shërbimet vendore të bashkisë, përmes dy sporteleve të dedikuara.

Nga Edmond Panariti/

Si mund te zbulojmë, falsifikimin me ngjyrues sintetike te perimeve dhe frutave jashtë laboratorit në shtepi? .. Separi dëshiroj të shpreh bindjen time jo thjesht si një përceptim por edhe të provuar në laborator se prodhimet tona të fermës (perime, fruta) janë pergjithesisht cilësore dhe të sigurta dhe duhen preferuar pa hezitim para atyre të importit.

Flash Lajme