Shqipëri

Colors: Purple Color

Sali Skura, kryepolici i Kamzës, qe doli ne pergjimet e gjermanes “Bild”, teksa informon gjerësisht drejtorin në Ministrinë e Brendshme, Arben Keshi, mes te tjerash mbi lëvizjet e Xhelalit, dhe votat që ka ai në zonën e Lurës dhe Reçit, duke i kerkuar edhe bllokimin e autobuseve, eshte kapur nga kamerat brenda shkolles ne Kamze, ku eshte vendosur KZAZ-ja.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vazhdon të thellojë qendrimet e veta politike e partiake, të çuditshme po ashtu. Në një shkresë që u ka dërguar kryetarëve të bashkive që kanë kërkuar lirimin e ambjenteve të KZAZ-ve, KQZ u thotë atyre që duhet të kenë parasysh, të lexojnë e të nxjerrin mësime nga rezoluta e Taulant Ballës në Parlament, dhe të mos shohin, të mos konsiderojnë dekretin e Presidentit.

Flash Lajme

Më të lexuarat