Shqipëri

Colors: Purple Color

Ministri i Punëve të Brendshme të Gjermanisë, Horst Seehofer synon dëbime më të shpejta të atyre azilkërkuesve që kryejnë vepra penale. Por rregulloret se kur një azilkërkues duhet të dëbohet janë mjaft të detajuara.

Duke filluar nga dita e nesërme, 7 janar, nuk do të ketë asnjë shërbim për makinat me xhama të zinj. Njoftimi është bërë i ditur nga drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, e cila sqaron drejtuesit e mjeteve që të zbatojnë urdhrin nëse disponojnë makinë me xhama të zinj në pjesën e përparme dhe në xhamat e parë anësorë.

Flash Lajme