Shqipëri

Colors: Purple Color

Mijëra veta morën pjesë në protestat e së shtunës në Beograd kundër presidentit të Serbisë Aleksandër Vuçiç dhe Partisë Përparimtare serbe të drejtuar prej tij, duke kërkuar liri të medies, që t’u jepet fund sulmeve ndaj gazetarëve dhe përfaqësuesve të opozitës por edhe sic u tha, të mos ketë marrëveshje të fshehtë për Kosovën.

Infermieri Ruzhdi Bruci, punon pranë Qendrës Shëndetësore Selishtë në Dibër, ku trashësia e borës ka arritur deri në 1 metër e gjysmë.

Duke sfiduar çdo vështirësi të motit ai ka ecur për dy orë në këmbë mes një acari dhe të ftohti të pazakontë, ku falë gatishmërisë dhe mjekimit sipas parametrave mjekësore, ka shpëtuar nga vdekja një paciente.

Flash Lajme