Shqipëri

Colors: Purple Color

Ish-ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha ka zhvilluar një takim me Jon Turner, oficer në zyrën për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, në Ministrinë e Jashtme të Britanisë së Madhe.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Gjosha shprehet se me z.Turner kanë diskutuar mbi aktualitetin politik dhe perspektivën europiane të Shqipërisë.

Ministria e Financave në një shkresë të fundit dërguar punonjësve të administratës u ka kërkuar atyre që të konfirmojnë se nuk kanë detyrime tatimore të papaguara.

“Të gjithë punonjësit në varësi të strukturave tuaja respektive, të paraqesin një konfirmim të faktit se nuk kanë në ngarkim asnjë detyrim tatimor të papaguar, duke filluar nga detyrimet individuale dhe deri nga pjesëmarrja si aksioner në shoqëritë tregtare”.

Flash Lajme