Shqipëri

Colors: Purple Color

Çdo ditë një investim i ri kryhet në kryeqytet nga specialistët e Ujësjellës-Kanalizimeve të Bashkisë së Tiranës. Gjatë ditëve të fundit u shtrua rrjeti i ri i kanalizimeve për banorët e rrugës “Kongresi i Lushnjes”, dukë garantuar kështu furnizim me ujë të pijshëm, me të gjitha parametrat dhe cilësinë e duhur për ta përdorur atë.

Presidenti i Republikës, Ilir Meta priti në një takim lamtumire Ambasadoren e Sllovenisë në Shqipëri, Lea Stançiç.

Kreu i Shtetit, pasi vlerësoi kontributin e Ambasadores Stançiç për forcimin e gjithanshëm të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve tona mike, vlerësoi se marrëdhëniet ndërmjet Shqipërisë e Sllovenisë janë shumë të mira dhe se ekzistojnë hapësirat për të forcuar më tej ato ekonomiko-tregtare.

Flash Lajme