Shqipëri

Colors: Purple Color

Gjykata e Elbasanit ka lënë në burg dy të arrestuar Bexhet Musmuça si dhe të dashurën e këtij të fundit. të cilët u ndaluan për tentativën e pengmarrjes së Aurel Gunit, vëllai i drejtorit të ALUIZNI-t në Elbasan, dhe njëherësh anëtar i këshillit bashkiak të Elbasanit nga radhët e PDIU-së.

Projekti për ndërtimin e aeroportit të Lumalasit kap një vlerë investimi 25 milionë euro, dhe pritet t’i “rikthejë’ Korçës aeroportin pas 94 vitesh. Me financimin e Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe pas kërkesës së këshillit bashkiak të Korçës, tashmë ka përfunduar studimi i fizibilitetit për këtë projekt strategjik për gjithë rajonin e Korçës.

Flash Lajme