Mijëra maturantë japin sot provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letërsisë.

Por në gjimnazin “Ismail Qemali” në Tiranë ka ndodhur një incident.

Është dashur ndërhyrja e mjekëve që adoleshentja të qetësohej.

Ajo është shoqëruar për në urgjencë, ku është nën kujdesin e mjekëve.

Flash Lajme