Në Shqipëri, në 61 bashki, qytetarët kanë filluar të votojnë për kryebashkiakët e tyre në zgjedhjet lokale, megjithëse këto zgjedhje po mbahen pa partitë kryesore opozitare në vend.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se pjesëmarrja në votime në të gjithë Shqipërinë është 12% deri rreth orës 11:00.

Këto votime po mbahen në kushte jo të zakonshme, me masa të larta të sigurisë nga forcat policore dhe me ndasi të thellë mes të gjithë akterëve politikë të Shqipërisë, duke e vendosur pikëpyetje vlefshmërinë e tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat