Në këtë ditë votimesh të organizuara nga Edi Rama dhe qeveria e tij, skandalet nuk kanë të sosur.

Po kjo që ka ndodhur në Shkodër është më shumë se skandal, është një shkelje e ligjit me të dyja këmbët.

Fletët e votimit në Shkodër nuk kanë kaluar fare magazinat e KQZ-së, por janë sjellë nga Sllovenia me makina private deri në Podgoricë.

Atje kanë shkuar makinat e ushtrisë dhe i kanë marrë.

Fletët as nuk janë parë dhe as magazinuar nga ana e KQZ-së, duke shkelur në mënyrë flagrante Kodin Zgjedhor.

Denoncimi i bërë nga zyrtarët e PD-së në Shkodër:

Materialet zgjedhore dhe fletet e votimit nuk kanë ardhe ne te njejten kohe. Fillimisht kane ardhe materialet zgjedhore dhe ne ora 2:10 te megjesit kane ardhe fletet e votimit.

Fletet e votimit kane ardhur privatisht nga Sllovenia ne Potgorice.

Nga Potgorica jane transportuar me mjete ushtarake dhe kane kaluar ne Doganen e Hanit te Hotit.

Nga Dogana e Hanit Hot, jane sjell direkt ne KZAZ rreth ores 2:30 te mengjesit dhe kane filluar te shperndahen ne ora 4:10 te mengjesit. Fletet e votimit nuk kane shkuar te magazinohen ne KQZ sipas Kodit Zgjedhor dhe nga KQZ te shkojne ne KZAZ.

Ky eshte nje skandal flagrant zgjedhor dhe eshte lehtesisht i verifikueshen e lidhur me transportin, Sistemin Tims, ne Dogane, ne KQZ dhe ne KZAZ.

Flash Lajme

Më të lexuarat