Një aksident ka ndodhur në Patok nga përpsja e dy makinave. Dy persona janë plagosur dhe gjenden të shtrirë përtokë. Pamjet që janë dërguar nga qytetarët tregojnë momente të rënda.

Flash Lajme

Më të lexuarat