Mbrëmjen e sotme, një kabinë elektrike është përfshirë nga flakët në Fushë-Krujë. Sakaq, kabina ndodhet në lagjen “Kastrioti”, të Fushë- Krujës.
Shërbimet zjarrfikëse kanë ndërhyrë në kohë rekord ndërsa zjarri është shuar.

Ndërhyrja e shpejti bëri të mundur evitimin e shpërthimit të kabinës që mund të kishte shkaktuar një tragjedi.

Ndërkohë kabina ka dalë jashtë përdorimi dhe rreth 500 familje janë aktualisht pa energji elektrike.

Flash Lajme

Më të lexuarat