Në një kohë kur të gjithë jemi sy e veshë ndaj çdo zhvillimi të fundit të aktivitetit sizmik në vend, duket se toka vazhdon ende të dridhet.
Lëkundje tërmeti janë ndjerë në orën 22:09.

Sipas Qëndrës Europiane Sizmiologjike tërmeti ka qenë 4.4 ballë, i shkallës Rihter.

Nisur nga të dhënat e Institutit të Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit, një tjetër tërmet është regjistruar në orën 18:42, i shkallës 3 Rihter.

Flash Lajme

Më të lexuarat