Kanë ardhur reagimet e para pasi policia shoqëroi për të dhënë dëshmi dy gazetarët, Aurel Rakipllari i SYRI.net dhe Daniela Grica e gazetës Shekulli. Gazetari Andi Bushati shkruan në Facebook se kjo qeveri e drejtuar ka rrjedhur.

“Këta kanë rrjedhur. Nëse fuqia e një mediaje antiqeveritare (sado e ligë qoftë ajo) do qe aq e madhe sa nxirrte gjithë Tiranën në rrugë, këta s’do kishin pasur prej kohesh mundësi të ndalonin gazetarë si sot’, shkruan Bushati në Facebook.

Policia e Shtetit ndalon gazetarët që përhapën lajmin e rremë për “tërmetin” e orës 23:30

Flash Lajme

Më të lexuarat