Tërmeti tragjik ka prekur edhe këtë 82-vjeçare, e cila tani është në rrugë të madhe. Banesa e prekur nga tërmeti ndodhet në lagjen 18 në Durrës dhe e moshuara nuk ka me kë jeton dhe bën aopel për ndihmë.

Ajo shprehet se po shkon tek shtëpia e mbesës pasi banesa e saj është shkatërruar nga tërmeti. Gjithashtu e moshuara tha se dje ishin ekspertët gjermanë të cilët kishin dalë në konkluzionin që pallati ku jeton zonja është i pabanueshëm.

Flash Lajme

Më të lexuarat