Në mbledhjen e nëntë të jashtzakonëshme pas tërmetit tragjik që goditi Shqipërinë në 26 nëntor, Kyeministri Rama, ka deklaruar se duhet të bëhen gati dosjet e pallateve që do të shemben.

Ndërkohë, Rama ka kërkuar që deri ditën e hënë plani i punës të jetë në tavolinë. “Kombinati dhe për pastrimin e inerteve ta bëjnë kompanitë me kontribut. Në Durrës kjo është vënë në vijë. Të fillojmë pa humbur kohë edhe transformimin e fushës në Porto Romano. Brenda Dhjetorit të mbyllen dhe të mos shkojnë më plehra në Porto Romano. Është momenti të mbyllet edhe plaga e madhe e maleve të Krujës, të afshohen” është shprehur Rama.

Flash Lajme

Më të lexuarat