Kuvendi i Shqipërisë, zgjodhi si Kryeprokurorin e ri me anë të një votimi të fshehtë, Olsian Çelën. Me 101 vota pro, Çela do të jetë për shtatë vitet e ardhshme kryeprokurori i Shqipërisë.

Ai do të zëvendësojë në këtë detyrë Arta Markun. Ndërkohë sot pritet që të bëhet prezantimin i tij dhe dorëzimi i detyrës.

Flash Lajme

Më të lexuarat