Shefi i qeverisë prej ditësh duket se e ka kthyernë rutinë publikimin e fjalëve të shenjta, ku citon thënie të mençura nga dijetar dhe nga librat e shenjtë.
“Fjalët e shenjta.

Nga Hafiz Ali Korça tek “Mirë se ke ardhur”: Feja myslimane mos kurse të thotë as shpirtin, as fëmijë fare gjë në botë. Po ç’kriji të gjitha veç shpëto atdhenë se n’atdhet të dashur mundet t’a mbash fenë”.

Flash Lajme

Më të lexuarat