Gjykata e Posaçme e Apelit rrëzon kërkesën e grupit “Shullazi” për të shuar masën e sigurisë. Ndërsa, në kushtet kur gjykata e Krimeve të Rënda, që solli ngritjen e gjykatës Kundër Krimit dhe Korrupsionit të Organizuar, Emiljano Shullazi dhe grupi i tij, një ditë më parë kërkuan një ditë më parë rivlerësimin e masës së sigurisë.

Në seancën e sotme gjyqësore, Këshilli i Lartë Gjyqësor, depozitoi një shkresë ku legjitimon gjyqtarët Artur Kalaja, Etleva Temo dhe Albana Boksi për të gjykuar procesin ndaj Emiljano Shullazit dhe 4 të pandehurve të tjerë.

Një ditë më parë, përmes avokatëve mbrojtës Emiljano Shullazi paraqiti kërkesën për rivlerësim të masës së sigurisë, me argumentin se Gjykata e Posaçme duhet t’i konfirmonte masat në momentin që ndryshoi statusin brenda një afati 10 ditor.

Flash Lajme

Më të lexuarat