Për të gjthë ata që kanë aplikuar për Lotarinë Amerikane dhe jane perzgjedhur nga sistemi, ambasada e SHBA-së në Tiranë bën një tjetër njoftim të rëndësishëm.
“Juve do t’ju caktohet një datë takimi vetëm nëse i dërgoni elektronikisht KCC-së dokumentet tuaja”- njofton ambasada.

“Nëse merrni njoftim përmes faqes elektronike (E-DV) që ju jeni përzgjedhur për përpunim të mëtejshëm në programin e vizave të emigrantëve të diversitetit (DV), duhet të përfundoni me sukses hapat në faqet në vijim përpara se të planifikoni një intervistë konsullore për të përcaktuar nëse do të merrni një vizë”- njofton ambasada.

Mesazhi i Ambasadës

Informacion i rëndësishëm për të përzgjedhurit e DV2019: Juve do t’ju caktohet një datë takimi vetëm nëse i dërgoni elektronikisht KCC-së dokumentet tuaja. KCC do t’ju dërgojë një email me listën e dokumenteve të kërkuara. Lutemi vizitoni ???? https://dvselectee.state.gov #pyetanen

Flash Lajme