Kreu i PD-së Lulzim basha ka zhvilluar takime me qytetarët në Fier.

Pas vizitës në Mallakastër, Basha ka vazhduar takimet e tij me qytetarët në Fier.Sipas Bashës qeveria e re që do të vijë, ajo e drejtuar nga PD do të ulë taksat dhe do të krijojë kushte më të mira për qytetarët.

Flash Lajme