Pas mbledhjes së kryesisë së PD-së, kreu Lulzim Basha citoi për mediat një shprehje nga ish-Presidenti Amerikan Abraham Lincoln.

”That these dead shall not have died in vain. That this nation under God, shall know a new birth of Freedom and that Government of the people, by the people and for the people shall not perish from the face of Earth”.

”Shpresoj që kjo sakrificë, nuk do të shkojë kot, se ky komb nën Zot, do të ketë një lindje të re të lirisë, dhe demokracisë dhe se qeverisja e njerëzve, nga njerëzit dhe për njerëzit, nuk do të zhduket nga faqja e dheut”.

Flash Lajme