I kritikuar për moshën e tij të re dhe eksperiencën e pakët por edhe i lakuar për përplasjen mes Ramës e Metës, sot Ministri i Jashtëm i Shqipërisë Genti Cakaj ka bërë një gafë.

Lapsusi ndodhi gjatë vizitës së Ministrit të Jashtëm çek në Tiranë, dhe në konferencën për shtyp mes tij dhe Cakajt.

Në fjalën e tij Cakaj e ka etiketuar shtetin dhe kombin shqiptar si “komunitetin” më proevropian të rajonit.

“Pa asnjë dilemë, pavarësisht dilemave momentale dhe mëdyshjeve të kohë pas kohshme, ne mbesim komuniteti më proevropian në rajon dhe do të vazhdojmë të mbesim të tillë…”

Flash Lajme