Maqedoni

Colors: Purple Color

Dokumentacioni i projektit për ndërtimin e pikës kufitare të përbashkët hekurudhore midis Maqedonisë dhe Serbisë afër Tabanovcit do të përfundojë deri në fund të korrikut. Deri në këtë datë, konsulentët pritet të paraqesin dokumentacionin për rrugën e ardhshme të hyrjes që duhet të lidhë hekurudhën me vendkalimin rrugor në Tabanovce, informojnë për “Meta.mk” nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve.

Në kazermën në Gjorqe Petrov sot do të dorëzohet një donacion me pajisje mjekësore mbrojtëse nga Republika Popullore e Kinës

Donacioni është në vlerë prej rreth 250.000 euro dhe përbëhet nga 62.000 maska ​​mbrojtëse, 4.200 syze mbrojtëse, 3.000 ballike, 6.000 kostume dhe komplete mbrojtëse, doreza, pompa infuzioni, termometra elektrikë dhe dy sete helmetash termale.

Gjatë 24 orëve të fundit (13/14.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së veriut lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 169 shkelje.

Ministra për punë të brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga Kovid-19

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All