Maqedoni

Colors: Purple Color

Abdulfetah Alimi, polici që shpëtoi nga vdekja deputetin Ziadin Sela më 27 prill 2017 vazhdon të paraqitet në gjyq si i akuzuar për “terrorizëm”, ndërsa Nikolla Vojminovski, i dënuar me 13 vite burg për “tentim-vrasje” po të Selës, arrin t’i ikë drejtësisë.

Nikola Vojminovski, i dënuar me 13 vjet heqje lirie për sulmin ndaj deputetit Zijadin Sela është në ikje, merr vesh gazeta KOHA. Ky person i cili është dënuar për veprën penale tentim vrasje ndaj deputetit Sela, ka qenë duke qëndruar në paraburgim shtëpiak.

Ish ushtari i UÇK-së Avni Neziri i revoltuar është drejtuar me një shkrim drejt deputetëve shqiptarë, ai shkruan: Avni Pllumbi Neziri te Pa Censurë:

Deri sod prita se po del naj njo prej Shqiptarve qa jon në Parlament e poe poston naj status tpakten në rrjetet sociale e poe cek se kjo merit e arritur për nënshkrimin e gjuhes Shqipe osht arrit me shum mund e sakrific prej shum e shum Dëshmorvee Invalidëve dhe Veteranve por askush nuk u bë Burr medal me postim tpakten në murin e tyre por jo nuk dolen nuk paten guxim apo nuk i la ndërgjegja se aq shum kan arritur të vjedhin pasurohen Politikanët Shqiptar në krah të Dëshmorve Inavlidve dhe Veteranve të UÇK-s.

Flash Lajme