Maqedoni

Colors: Purple Color

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit në Republikën e Maqedonisë së Veriut janë realizua 973 testime ku prej tyre 88 kanë rezultuar pozitiv.

Shkup-30, Kumanovë-8, Dibër-1, Shtip-13, Prilep-5, Tetovë-3, Strugë-3, Veles-1, Manastir-1, Ohër-2, Kavadarcë-1, Gostivar-1, Probishtip-1, Kratovë-1, Sveti Nikollë-1 Kërçovë-8.

Ish kryeministri Nikolla Gruesvki në një intervistë për gazetën gjermane Frankfurter Allgemane Cajtung, flet për veprat të cilat i ngarkohen dhe planet për të ardhmen.

Ai shpreson se do ta fitoj drejtësinë për veprat penale të cilat i ngarkohen në Gjykatën Evropiane të drejtësisë.

Flash Lajme

Më të lexuarat