Maqedoni

Colors: Purple Color

Shpëtim Pollozhani

20%-PËRQINDSHI KANCER NË TRUPIN E SHQIPRARËVE

Në rast se Aleanca dhe Besa e Kasamit nuk arrijnë që ta largojnë kancerin e quajtur 20-përqindësh dhe i votojnë ndryshimet Kkuhtetuese, ato do të bien në kurthin e Zaevit dhe të Vemerosë.

Mbi një mijë banorë të fshatrave, Brezë, Malinë dhe Tanushë janë bllokuar nga reshjet e dëborës. Për Televizionin Alsat, banorët thonë se po u mbaron edhe ushqimi dhe se kanë njerëz të sëmurë që nuk mund t’i sjellin dot në spital.

Pas takimit të kryetarit, Bilall Kasami me kryeministrin, Zoran Zaev gjatë këtyre 2/3 ditëve, në adresë të Lëvizjes Besa dhe të lidershipit të sajë kanë ardhur mesazhe të shumta me porosi të ndryshme: – “Bilall mos u dorëzo”, “Bilall qëndro stoik”, “Bilall mos lësho pe”, “Bilall mos u shit”, “Nëse u qëndron fjaleve na ke të gjithëve mbrapa”, “Nëse edhe ti shitesh nuk na mbetet shpresë tjetër, përveç se me i marrë çantat dhe të gjithë me u nis për në gurbet”.

Flash Lajme