Maqedoni

Colors: Purple Color

Ndryshoni rrënjësisht taktikën, luftoni prej brenda dhe përpiquni të ndikoni në kursin e partisë, për shkak se është e qartë se po çojnë në drejtim të gabuar. Po e çojnë drejt humbjes në zgjedhjet presidenciale, thotë ish ministri Nikolla Todorov, i cili para pak kohe u përjashtua nga VMRO-DPMNE-ja.

“Kryetari i Komunës së Likovës, mjetet financiare për fundvit i transferon tërësisht tek Programa për mbrojtje sociale për vitin 2019″

Ashtu siç ju kemi njoftuar ditë më parë se thuaj se me mbështetjen e gjithë këshilltarëve u miratua buxheti i Komunës së Likovës për vitin 2019 ashtu siç ishte propozuar nga Kryetari, z.

Nga partia në pushtet LSDM thonë se viti 2019 do të jetë viti i rritjes dhe zhvillimit të ekonomisë, njofton Telegrafi Maqedoni.

Pas pesë vjetëve regres, ekonomia në vitin 2018 ka lëvizur në drejtim të duhur, është rritur prodhimi vendor bruto.

Flash Lajme