Maqedoni

Colors: Purple Color

Në emisionin Oxygen ku ishte i ftuar kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela morrën pjesë edhe rinistët e ASH-së. Ata për moderatorin Besim Dina kishin përgaditur një dhuratë (bluzë), ku shkruhej ‘Unë kam Kryetar Shqiptar’ si dhe ‘Me Blerim Rekën’.

Pas aktgjykimit në rastin për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit në Kuvend, ku ish drejtori i BSP-së, Mitko Çavkov, e ka fituar dënimin më të madh nga të gjithë të akuzuarit me 18 vjet burg, ai ka shprehur revoltën në një reagim në rrjetin social Facebook.

Flash Lajme