Maqedoni

Colors: Purple Color

Debati për Goce Delçevin kryeisht është debat i vonuar. Përfundimi i këtij debati është realizuar politikisht, ajo diheshe që kur Zoran Zaevi- Kryetari i LSDM-së, në detyrë të Kryeministrit, me gëzim të thellë, buzëqeshje dhe krenari, me “dy duar” më 1 gusht 2017 në Qeveri në Shkup, ka nënshkruar marrëveshjen për miqësi me Bullgarinë, me çka pjesë përbërëse është edhe komisioni i Historisë, ka reaguar në rrjetin social Fejsbuk ish-kryeministri azilant Nikolla Gruevski.

Kanë vazhduar edhe ditëve të fundit reagimet dhe kundër-reagimet mes gazetarit Branko Gerovski dhe përfaqësuesve të 1TV-së në lidhje me shkrimet e Gerovskit për raste reketimi.

Gerovski në serinë e shkrimeve “Koki, Kiki” flet me pseudonime për persona të caktuar të pushtetit dhe medias dhe raste të reketimit të biznesmenëve të caktuar.

Shkëlzen Halimi

Anonimët që përpara politikës i promovuan “muskujt” e tyre, kuptuan se në politikën shqiptare nuk ka dyer të mbyllur. Me “muskujt e tyre”, të shtyrë nga shërbime sekrete dhe qarqe që politikën shqiptare e kishin futur në kontroll të plotë, ata, pra anonimët, bënë disa përpjekja të lehta dhe sakaq arritën të faktorizohen, ndonëse pa i plotësuar as kushtet elementare.

Flash Lajme

Më të lexuarat