Maqedoni

Colors: Purple Color

Qendra LOJA, #Transformatorët rajonalë dhe Eco Guerrilla janë të tronditur nga vandalizmi i sotëm i treguar nga autoritetet komunale të Tetovës.

“Edhe në kohërat më të errëta liria e shprehjes nuk është ndalur si sot në Tetovë! Sot grupi i #Transformatorëve (Aktivisti Qytetar që përdor artin si formë proteste) vendosën së bashku tre instalime: Te palarat në Shesh, Trash Monster dhe GRAD PRIX TETOVA me fotografi nga lokacione të ndryshme në Tetovë së bashku me premtime të parealizuara parazgjedhore nga komuna.

“Të punësuarit e Komunës së Tetovës me veturën e kryetares në aksion urgjent. E larguan ekspozitën, por nuk i largojnë dot mashtrimet, gënjeshtrat, korrupsionin, plehrat, shijen e hidhur që kanë lënë tek qytetarët në misionin e tyre për ta shkatërruar këtë qytet”, ka reaguar aktivisti i shoqërisë civile, Arianit Xhaferi, i cili sot me disa aktivistë tjerë hapën një ekspozitë me premtimet e parealizuara në Tetovë dhe shkatërrimin e qytetit nga pushteti aktual, përcjellë INA.

Flash Lajme